UDRUŽENJE INŽINJERA SAOBRAĆAJA I KOMUNIKACIJA

Postani član

Posjete

Danas 0

Jučer 7

Sedmica 34

Mjesec 105

Ukupno 3874

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Poštovani članovi Udruženja,

Obavještavamo Vas da će se godišnji naučno-stručni skup i susret inžinjera saobraćaja i komunikacija ove godine održati 08.06.2019. (subota) u Jajcu, Hotel Turist.

 

Tema ovogodišnjeg naučno-stručnog skupa je:

„Efikasniji saobraćajno-transportni i komunikacijski razvoj BiH“

„Kuda ide ovaj voz“

 

PROGRAM RADA

 

 Potrebno je da strukovni odbori na stručnoj osnovi sa svojeg područja interesa istraže i predlože radove u okviru definisanog naziva naučno-stručnog skupa i oblasti koje će biti tretirane kroz organizovane panel diskusije:

  • Zakonske dorade i usaglašavanja sa EU,
  • Planiranja transporta i saobraćajne infrastrukture,
  • Sigurnosti saobraćaja i održavanja saobraćajne infrastrukture i
  • Održivog razvoja i smart tehnologija saobraćaja i transporta.

U prilogu Vam dostavljamo preliminarni program rada koji će se modifikovati u narednom periodu nakon pristizanja svih saglasnosti na pokroviteljstvo i članstvo u Programskom odboru, te prijedloga za teme naučno-stručnih radova i panel diskusija. (Preliminarni program rada UISKBH 2019 u prilogu).

Molimo predsjednike strukovnih odbora kao i ostale članove Udruženja da predlože teme naučno-stručnih radova.

Prijedlog teme naučno-stručnog rada je potrebno dostaviti putem e-mail-a Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do 10.04.2019. godine. (Obrazac za prijavu rada UISKBH 2019 u prilogu).

U prilogu se nalaze potrebne informacije u vezi sa eventualnom rezervacijom smještaja prilikom održavanja stručnog skupa. (Informacije o rezervaciji smještaja UISKBH 2019 u prilogu).

PRIJAVA ZA STRUČNI SKUP